Musketiers pakken door, Oranje Wit ontglipt winst

Veenendaal – De Musketiers moesten zaterdag aantreden tegen SV Panter in Veenendaal. Het elftal van de oud kampioenschapstrainer van Candia’66, Bertho van Neerbos, moest troosteloos toezien hoe de “Mussen” er met een 1-3 overwinning vandoor gingen.

In de beginfase van de wedstrijd was er slechts een klein voordeel voor de Elsterse ploeg zichtbaar dat met speldenprikjes het doelgebied van de Veenendalers wist te bereiken. In de 40e minuut was het echter de Musketiers dat met een doelpunt van Lars van Wolde op een 0-1 voorsprong wist te komen.

In de 2e helft waren het de Musketiers die het vuur flink aan de schenen van de Veenendalers legde. Met doelpunten van Marwan van Heugten en andermaal Lars van Wolde wist het elftal van oefenmeester Teus Jakobs de wedstrijd in het voordeel van de Elsterse bezoekers met een 1-3 eindstand te beslechten.

Oranje Wit laat winst door de vingers glippen
Oranje Wit speelde zaterdag thuis tegen DEV Doorn. In de eerste helft was Oranje Wit de betere partij en wist met doelpunten van Admir Omerovic en Sam van Schuppen zelfs op een 2-0 voorsprong te komen. DEV Doorn had duidelijk moeite met het spelen op natuurgras. Het tij keerde echter in de 2e helft en DEV Doorn scoorde maar liefst 5 maal tegen de thuisploeg die onder leiding van Niels Visser een 2-0 voorsprong in een 2-5 nederlaag zag veranderen.

VVA Achterberg wint in Werkhoven
VVA-Achterberg heeft goede zaken gedaan in Werkhoven. In de eerste helft was het Werkhoven dat in de 6e minuut nog met 1-0 op voorsprong kwam. Daarna waren het doelpunten van Wesley van Beijnum, Wesley van Merkestijn, Jasper van Daalen(2x) en Rick Degenaar die VVA Achterberg in de eerste helft op een 1-5 eindstand wisten te brengen. De 2e helft van de wedstrijd bleef doelpuntloos.

Stand 4e klasse I:
1. Candia’66
2. VVA Achterberg
7. Musketiers
9. Oranje Wit

Programma:
VVA Achterberg – Oranje Wit 14:30 uur
Musketiers – Schalkwijk 14:30
SVF – Candia’66 14:30

Bekerwedstrijd
Candia-66 speelt dinsdagavond een bekerwedstrijd tegen FC Breukelen. De thuiswedstrijd tegen de eerste klasse zaterdagamateur begint om 20:00 uur op sportpark Candia.