Adverteren

Uw winkel, bedrijf of evenement nog meer in de spotlight? Adverteer dan op grebbekrant.nl, u betaalt nooit teveel! Bedrijven als bijvoorbeeld Schipper Security, Meer Makelaar, SNS-bankKlassiek aan de Rijn, Jan Scheffer Makelaardij en Drost Ontwerp-bureau gingen u reeds voor!

De cijfers van 2018
Totaal aantal bezoekers: 54.670
Aantal bezoeken: 190.841
Aantal pagina’s bekeken: 468.396
(volgens google analytics)

Banners
Uw banner op Grebbekrant? Nu voor slechts €45,00 excl. btw draait uw logo mee op de 2 onderstaande posities:

Heeft u andere wensen dan kunt u altijd even contact met ons opnemen!

In-content
U kunt ook kiezen voor een “in-content” advertentie. Deze advertentie wordt dan in een artikel geplaatst met een hoge bezoekers verwachting. Uw advertentie dient dan al wel vooraf in ons bezit te zijn. Wij benaderen u vooraf voor plaatsing, u hoort dan wat het nieuws zal zijn.

Stuur een mail naar de redactie voor meer informatie of reageer in het onderstaande formulier (uw reactie wordt niet getoond op de website). Uiteraard kunt u ook gewoon even bellen voor een meer persoonlijk contact en gedegen advies over de mogelijkheden.

Familieberichten
Door verspreiding op vaste dagen (weekkranten) kan het voor komen dat familieberichten niet op tijd zijn waardoor gebeurtenissen worden gemist. U kunt uw berichten nu ook op de Grebbekrant plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met de redactie.

 

Familieberichten zullen niet vermeld worden op twitter of facebook. De redactie plaatst geen berichten zonder expliciete toestemming of opdracht.

Genoemde prijzen zijn excl. btw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.