Adverteren

Uw winkel, bedrijf of evenement nog meer in de spotlight? Adverteer dan op grebbekrant.nl, u betaalt nooit teveel! Bedrijven als bijvoorbeeld Schipper Security, Meer Makelaar, SNS-bankKlassiek aan de Rijn, Jan Scheffer Makelaardij en Drost Ontwerp-bureau gingen u reeds voor!

De actuele kijkcijfers:
Bezoeken in oktober: 22.325
Bezoeken in september: 16.557
Bezoeken in 2021: 254.019
Bezoeken in 2020: 265.782
Bezoeken in 2019: 179.163
(volgens google analytics)

Banners
Uw banner op Grebbekrant? Nu voor slechts €45,00 excl. btw per maand draait uw logo mee op de 2 onderstaande (rood omcirkelde) posities:

Heeft u andere wensen dan kunt u altijd even contact met ons opnemen!

In-content
U kunt ook kiezen voor een “in-content” advertentie. Deze advertentie wordt dan in een artikel geplaatst met een hoge bezoekers verwachting. Uw advertentie dient dan al wel vooraf in ons bezit te zijn. Wij benaderen u vooraf voor plaatsing, u hoort dan wat het nieuws zal zijn.

Stuur een mail naar de redactie voor meer informatie of reageer in het onderstaande formulier (uw reactie wordt niet getoond op de website). Uiteraard kunt u ook gewoon even bellen voor een meer persoonlijk contact en gedegen advies over de mogelijkheden.

Vacatures
Een vacature plaatsen op de Grebbekrant? Dat kan al vanaf €45,00 ex.btw! Uw advertentie wordt dan geplaatst met uw logo en de tekst die u wenst. Op Facebook melden wij de plaatsing van een nieuwe vacature. De vacature staat maximaal een maand op onze website.

Familieberichten
Door verspreiding op vaste dagen (weekkranten) kan het voor komen dat familieberichten niet op tijd zijn waardoor gebeurtenissen worden gemist. Met het wegvallen van de Rhenense Betuwse Courant zien wij een sterke toename in bezoeken van de pagina “Familie berichten”. U kunt uw berichten op de Grebbekrant plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met de redactie.

 

Familieberichten zullen niet vermeld worden op twitter of facebook. De redactie plaatst geen berichten zonder expliciete toestemming of opdracht.

Genoemde prijzen zijn excl. btw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.