Redactie

Onze redactie is altijd op zoek naar nieuws. Uw tips en nieuwsfeiten zijn van harte welkom. Indien u uw nieuws voorziet van een foto dan zien wij deze graag onbewerkt en zo groot mogelijk bij ons binnen komen, in ieder geval meer dan 1060px langs de lange zijde van de foto. Uiteraard zal de foto worden voorzien van de passende bronvermelding (naam van de maker). Indien de maker van de foto bij ons niet bekend gemaakt wordt, zal er “Foto: PR” onder de foto geplaatst worden. De redactie is niet verantwoordelijk voor een eventuele schending van het copyright van aangeleverd beeldmateriaal. Dit geldt ook voor portretrecht. Ook is de redactie van de Grebbekrant niet aansprakelijk voor geplaatste personen op een aangeleverde foto. Deze verantwoording ligt bij de persoon die de foto aan levert.

Copyright

Op de teksten geschreven door grebbekrant en het geplaatste beeldmateriaal rust copyright. Niets mag zonder toestemming verveelvoudigd worden.

Privacy

Grebbekrant volgt via Google Analytics uw surfgedrag op de website. Deze gegevens zijn puur voor het monitoren van uw leesgedrag. Geen van de gegevens zullen met derden gedeeld worden of anders dan voor bezoekersregistratie gebruikt worden. De gegevens worden alleen gebruikt voor het aantonen van bezoekersaantallen voor onze adverteerders. Zij zien echter niet wie er kijkt, wanneer er gekeken wordt en wat er bekeken wordt. [Lees meer]

Contact

Peter Kuhl – Hoofdredacteur

Redactie Grebbekrant
p/a Zwarteweg 35
3911 AP Rhenen
M: +31 (0) 610 679 392 (ook voor whatsapp!)
E: redactie [apestaartje] grebbekrant [punt] nl

U kunt hieronder ook een boodschap achter laten. Uw boodschap wordt niet op de site getoond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.