Werkgroep centrum Elst vraagt uw mening

Elst – Voor het opnieuw inrichten van het centrum van Elst hoort de werkgroep Centrum Elst graag uw ideeën. De werkgroep Centrum Elst is onderdeel van Dorpsraad Vereniging Dorpsbelang Elst (D.V.D.E.). De werkgroep wil van het centrum een plek maken waar het prettig is om boodschappen te doen en waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Onderwerpen als leefbaarheid, ontmoeting en groen zijn belangrijke factoren om mee te nemen in dit plan. Naast natuurlijk de inrichting van een centrum zoals de toegankelijkheid van de winkels. Een creatief ontwerpbureau werkt mee bij de ontwikkeling van de centrumplannen.

Centrumgrenzen
In grote lijnen loopt de grens voor het centrumplan van de kruising Rijksstraatweg/Schoolweg naar het Eierveld/Het Bestegoed. 

Uw ideeën of vragen zijn welkom
De komende tijd kunt u op verschillende manieren uw mening geven. Tot 5 maart staat een ideeënbus bij de Albert Heijn waar u uw ideeën voor het centrum in kunt leveren. Verder heeft de D.V.D.E. een facebookpagina waar u uw suggesties of vragen voor het centrum van Elst kunt plaatsen. 

Wat kunt u nog verwachten
Uw ideeën en wensen gaan naar het ontwerpbureau. Aan de hand hiervan ontwikkelt het ontwerpbureau meerdere opties. Deze opties komen weer bij u terug. Dan kunt u aangeven welke optie uw voorkeur heeft en wat u eventueel nog aangepast wilt hebben. De bedoeling is om begin van deze zomer een uitgewerkt plan presenteren.