VVA Achterberg winterkampioen

Achterberg – VVA Achterberg deed zaterdag wat het moest doen, winnen van SV Fortissimo uit Cothen, maar erg overtuigend was de wedstrijd niet. De wedstrijd werd gekenmerkt door slechte voorzetten die niet aankwamen bij de spitsen. In de 38e minuut was het Wesley van Beijnum die de score opende. Nadat Mike Molenaar de voor hem bedoelde voorzet niet wist te verzilveren was het Van Beijnum die de bal achter de doelman van SV Fortissimo wist te schieten.

In de 2e helft was het de hardwerkende Mike Molenaar die voor de verlossing zorgde. Eerste werd er nog een doelpunt van de spits afgekeurd op buitenspel maar in de 70e minuut was het dan toch raak. Met een snoeihard schot werkte Molenaar de bal achter de doelman en zette daarmee de stand op 2-0 in het voordeel van de Achterbergers. Dit was ook de eindstand.

VVA Achterberg gaat de winterstop in als winterkampioen.

Candia’66 nog geen winterstop
Candia speelt aanstaande dinsdagavond het restant van de wedstrijd Candia’66 – Driebergen. In de officiële wedstrijd viel de scheidsrechter geblesseerd uit. Candia’66 staat op een riante voorsprong van 2-0 en als dit zo blijft achtervolgen ze VVA Achterberg op 4 punten in het kampioenschap.

De competitie start eind januari 2020 weer.