VVA Achterberg wint maar krijgt geen troostprijs

Achterberg – Na het verlies van directe concurrent DVSA vorige week kon VVA de nacompetitie alleen nog halen als er meerdere wondertjes zouden gebeuren. In elk geval moest er vandaag gewonnen worden van vv Musketiers uit Elst.

In de 1e helft had VVA wel het veldoverwicht maar kon weinig doelkansen creëren. Pas in de 20e minuut leek de keeper gepasseerd te worden maar de bal werd op het nippertje door een verdediger van de lijn gehaald. 10 minuten later viel dan eindelijk het lang verwachte doelpunt, tevens de ruststand.

Na de pauze gaf VVA vol gas en meteen na de aftrap moest de Elster keeper hard ingrijpend. Echter een paar seconden later viel dan alsnog het 2e doelpunt. Vanaf dat moment kon VVA het spel controleren en Musketiers kreeg dan ook slechts af en toe een kansje.

Toen even later ook de 3-0 viel was de wedstrijd gelopen, helemaal toen een bal verkeerd werd weg gekopt door een verdediger van de Musketiers en het 4e doelpunt als een eigen doelpunt werd genoteerd.

Deze ruime winst was echter niet voldoende voor een plek in de nacompetitie want helaas bleven de wondertjes uit, omdat de concurrenten ook allemaal wonnen.