Veel paaseieren gevonden

Rhenen –  Op de Veerwei was dit jaar het traditionele paaseieren zoeken weer door de leden van de “Vereniging Vrijwillige Brandweer Rhenen 1924” georganiseerd. In 3 zoekvakken konden tientallen kinderen in de verschillende leeftijdscategorieën (0-4 jaar, 5-8 jaar en 9-12 jaar) de eieren gaan zoeken. Bij de jongste leeftijdscategorie mochten de ouders nog meehelpen zoeken en zelfs dan werd nog menig ei over het hoofd gezien. Maar zeker bij de oudere jeugd werd er fanatiek gezocht en werd er geen graspolletje overgeslagen.

Alle kinderen die paaseieren hadden gevonden, konden deze inleveren en kregen als beloning een doosje verse scharreleieren. Er waren ook rode eieren verstopt, 1 in elk vak. Bij inlevering van deze rode eieren, kreeg de gelukkige vinder een lekkere chocolade paashaas als beloning.

Feestkapel “Nooit compleet” zorgde voor de gezellige muziek vooraf en tijdens het zoeken. En de kinderen die het durfden te vragen, mochten zelfs even een kijkje nemen in een echte brandweerwagen.