Steun Ouwehands Dierenpark!

Rhenen – Gesloten toegangshekken, de trieste aanblik van Ouwehands Dierenpark op dit moment. Ook Ouwehands Dierenpark voelt de 3e corona-lockdown en heeft via social-media en de website van het park een oproep gedaan om geld voor voer te doneren.

Rhenen, 30 mei 2017. Panda’s mogen naar buiten!. Fotograaf: Peter Kuhl.

“In een jaar waarin het park 3x de poort heeft moeten sluiten vanwege de landelijk aangescherpte maatregelen met betrekking tot COVID-19 gaat de zorg voor de dieren natuurlijk gewoon door… De sluitingen raken het park hard. De dieren krijgen, zoals ze gewend zijn, dagelijks hun gevarieerde voedsel aangeboden. Hun gezondheid en welzijn blijven gegarandeerd! Dit is echter niet makkelijk gezien we geen gasten kunnen ontvangen en daardoor inkomen mislopen. Daarom is jouw steun in de vorm van een donatie heel erg welkom!”, zo staat op de website van Ouwehand te lezen.

Jouw donatie wordt gebruikt voor de dagelijkse voeding van de dieren en voor het onderhoud van hun verblijven die regelmatig opnieuw worden ingericht om hun natuurlijk gedrag te stimuleren.

Als u Ouwehand een warm hart toedraagt kunt u via de volgende link een donatie doen: [klik hier]

Rhenen, 17 december 2019. China Lights Festival in Ouwehand. Fotograaf: Peter Kuhl.

China Lights
Het park was vlak voor de huidige lockdown druk doende met de voorbereidingen voor het ‘China Light Forest’. Ook dit event valt door de langere lockdown voor nu in het water. Men gaat er echter vanuit dat in maart de bezoekers alsnog welkom zullen zijn en daarvoor is er in maart op donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondag-avond de mogelijkheid alsnog het park in de avond te bezoeken. Zie www.ouwehand.nl voor alle informatie!