Slagerij Driessen compleet vernieuwd!

Rhenen – Na een verbouwing van 10 dagen opent Slagerij Driessen aan de Frederik van de Paltshof vandaag weer zijn voordeur! Gert Driessen sneed samen met zijn vrouw en kinderen het lint (van worstjes) door waarmee de vernieuwde winkel officieel geopend is.

Rhenen, 17 juli 2020. Slagerij Driessen ook open tijdens verbouwing. Fotograaf: Peter Kuhl.

Overbrugging
Een volledige sluiting van de winkel is in deze tijd onbegonnen werk en economisch gezien ook onverantwoord. Om zijn klanten toch van dienst te kunnen zijn tijdens de verbouwing konden zij terecht bij de marktwagen vanwaaruit Gert zijn waren verkocht. Zo kon hij zijn klanten toch van zijn vertrouwde kwaliteitsvlees voorzien.

Rhenen, 17 juli 2020. Slagerij Driessen ook open tijdens verbouwing. Fotograaf: Peter Kuhl.

Bescheiden opening
Van een grootse opening was in verband met Corona helaas geen sprake. Daar waar normaal een groot aantal Keurslagers uit heel Nederland komen kijken bij de opening van een nieuwe winkel was het nu de familie van Gert samen met een aantal vaste klanten die getuige waren van de opening.

Verfrissend
De vernieuwde winkel oogt fris en de grote vitrine biedt meer ruimte voor Gert om zijn waren uit te stallen en zorgt ervoor dat klanten in één oogopslag kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. In een zelf-bediening-vitrine liggen diverse lekkernijen die men zelf kan pakken.

Gert Driessen (30) nam in 2016 het Keurslager-stokje over van Henri van Roekel en is zeer content met zijn nieuwe winkel. In de komende week heeft hij verschillende aanbiedingen om de feestelijke heropening te vieren. Zo koopt u 3 boterzachte pepersteaks, een bak huisgemaakte rauwkostsalade en een bak boer’n kriel voor slechts €11,98. Zoekt u een tussendoortje? Kom dan snel even langs voor 2 gevulde stokbroden voor €6,95! Alle klanten krijgen 24 en 25 juli een attentie!