Ravage op de Cuneraweg

Rhenen – Voor de 2e keer in 24 uur heeft er op de Cuneraweg een ongeval plaats gevonden. Ditmaal waren er meerdere voertuigen bij betrokken. Zowel de parallelweg als de hoofdrijbaan lag bezaaid met brokstukken. Op de Cuneraweg stond een auto waarvan de achterkant bijna volledig was verdwenen. Naast de Cuneraweg lag een auto in de droge sloot en op de parallelweg stond een auto met lichtere schade.

Naar verluid werd deze laatste auto op de parallelweg ingehaald en linksvoor geraakt waardoor de inhalende auto de macht over het stuur verloor, door de houten afscheiding schoot en op de hoofdrijbaan de 3e auto ramde en in de sloot belande. Er is 1 persoon met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Door de ravage en het daarop volgende uitgebreide onderzoek van de verkeersongevallen analysedienst, was zowel de hoofdrijbaan als de parallelweg lange tijd afgesloten voor al het verkeer. Het doorgaande verkeer moest daardoor noodgedwongen omrijden door het Binnenveld of over de Oude Veensegrindweg.

Naar aanleiding van het ongeval is 1 bestuurder aangehouden in zake rijden onder invloed.

Getuigenoproep
In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets van dit ongeval gezien dan word u verzocht om contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.