Opening Dierkliniek Utrechtse Heuvelrug

Rhenen – Al sinds een aantal jaren was er een droom. De droom om een dierenartsenpraktijk te starten waar àlle dieren (van muis tot olifant) behandeld zouden kunnen worden. De praktijk draait al een klein jaar maar op zaterdag 4november is de officiële opening!

U mag in “de keuken” van onze praktijk komen kijken op deze dag.
Jan, Nicole en Andrea (onze drie dierenartsen) en Marisca (onze senior paraveterinair) hebben bij elkaar bijna 100 jaar ervaring en veel aandacht, kennis en liefde voor uw (huis)dier en u als eigenaar.

Na de bouw van het pand (aan de Utrechtsestraatweg 159, Rhenen) en wat bijkomende uitdagingen is het dan eindelijk zo ver. Het nieuwe pand met 3 spreekkamers op de begane grond en een afzonderlijke honden- en kattenopname, operatiekamer en röntgen/echo ruimte in het souterrain is compleet gebruiksklaar.

Op zaterdag 4 november a.s. zal de officiële opening plaatsvinden. Tussen 11 en 3u bent u van harte welkom. Er zijn meerdere activiteiten. Waaronder een speurtocht door de praktijk, met bijbehorende prijsvraag, een ijskar en popcornkar, een workshop blaaspijp schieten, mogelijkheid om kennis te maken met het team en nog vele andere dingen.