Humanitas Tandem Rhenen: met z’n tweeën durf én doe je meer!

Rhenen – Voel je je wel eens eenzaam? En wil je graag nieuwe mensen leren kennen, maar weet je niet goed hoe? Je maatje van Humanitas Tandem helpt je hierbij. Want samen kom je makkelijker onder de mensen en leg je sneller contacten.

Misschien voel je je soms eenzaam, vooral in deze tijd! Een maatje van Tandem luistert, geeft aandacht en denkt met je mee. Op dit moment worden de maatjes van Humanitas ook telefonisch ingezet en is er vanaf afstand wekelijks contact mogelijk!
Met je maatje kun je praten over wat jou bezighoudt en samen kijken jullie hoe je nieuwe contacten kunt leggen en oude onderhouden. Alles is erop gericht om je het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven dat je nodig hebt om je eigen contacten op te bouwen. Het contact met het maatje duurt ongeveer een jaar. Als het goed is, kun je daarna zelf nieuwe contacten leggen en oude onderhouden.

Wil je meer informatie, of wil je je aanmelden?
Bel ons via 06-12066504 of mail naar maatjes.nederrijn@humanitas.nl

Lijkt het je leuk om jezelf als vrijwillig maatje bij Humanitas in Rhenen in te zetten? Neem dan ook via bovenstaande gegevens contact met ons op. We ontmoeten je graag!