Ernstig ongeval Cuneraweg

Rhenen – Omstreeks 17:50 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Cuneraweg (N233) waarbij 2 personen gewond zijn geraakt. Omstanders verleenden eerste hulp die door het ambulancepersoneel werd overgenomen. Omdat er mogelijk sprake was van ernstig inwendig- en/of nek- letsel werd de brandweer opgeroepen ter assistentie.

Volgens de eerste lezing van de politie is een voertuig komende vanuit de richting Veenendaal rechts in de berm van de weg gekomen en na een stuurcorrectie dwars over de weg gekomen waarna het voertuig vol in de flank werd geraakt door een tegemoetkomend voertuig.

De brandweer van het korps Rhenen – Achterberg kwam ter plaatse en knipte vakkundig het wrak rondom één van de inzittenden weg waarna het slachtoffer uit het voertuig gehaald kon worden. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Ede. Een andere passagiere van hetzelfde voertuig is ook naar het ziekenhuis overgebracht.

De inzittenden van het andere voertuig zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar behoefden ter plaatse verder geen medische behandeling. De politie heeft het ongeval verder in onderzoek. De Cuneraweg is geruime tijd afgesloten geweest voor alle verkeer.