€250,00 voor Stichting Ambulance Wens!

Rhenen – Toen de krantenjongens van De Grebbekrant virtueel bij u aan de deur kwamen vroegen zij uw aandacht voor Stichting Ambulance Wens. Vandaag ontving onze redactie het bericht dat de actie van De Grebbekrant €250,00 aan donaties heeft opgeleverd! “Dit is een mooi resultaat, daar word ik heel vrolijk van”, zo laat Peter Kuhl, oprichter en hoofdredacteur, van De Grebbekrant weten. “Langs deze weg wil ik dan ook iedereen bedanken voor de giften!”, zo zegt Peter Kuhl.

Stichting Ambulance Wens
De Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

Meer weten over “Stichting Ambulance Wens”? Klik dan [hier]!

Jubileumjaar
In 2019 bestaat De Grebbekrant 5 jaar en dit zullen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan aldus Peter Kuhl. De eerste publicatie was op 1 juni 2014 en rond die tijd zal de Grebbekrant opnieuw met een actie komen. “We gaan ons nog beraden over het goede doel dat we zullen belichten”, zo zegt Peter Kuhl,  “we gaan op zoek naar een goed doel in Rhenen en hopen dan dat de lezers van De Grebbekrant wederom een gift zullen doen”.

Foto: Stichting Ambulance Wens