De Cunehearen Kerstborrel dit jaar ‘net even anders’

Rhenen – Activiteiten rond De Cunehearen Kerstborrel Online zijn in volle gang. Waar Rhenen zich normaal gesproken zou opmaken voor de jaarlijkse Kerstfair, is men nu druk bezig om gezelligheid in en om het huis te bewerkstelligen. De unieke samenwerking tussen de winkeliersvereniging Rhenen Stad en CV de Cunehearen zet Rhenen weer op de kaart, en hoe!

Kerstborrel-pakket
Bij een kerstborrel hoort natuurlijk ook iets lekkers! Daarom is het nog tot 17 december mogelijk om een kerstborrel-pakket te bestellen.

Het pakket is tot stand gekomen in samenwerking met een groot aantal Rhenense ondernemers en zit boordevol lekkers en een gratis lot voor de kerstborrel-loterij waarbij mooi prijzen te winnen zijn. Het borrelpakket is voor 2 tot 4 personen en kost 20 euro. Opbrengst van alle activiteiten gaat naar de bewoners en het personeel van verpleeg- en verzorgingshuis de Tollekamp. Een pakket bestellen doet u eenvoudig via de website. U kunt het kerstborrel-pakket vervolgens op zaterdag 19 december van 10:00 – 16:00 uur ophalen bij restaurant De Koning van Denemarken.

CV de Cunehearen
De Cunehearen is een carnavalsverening die bestaat uit ongeveer dertig Hearen. Dat deze Hearen niet alleen met carnaval actief zijn, zal menig inwoner van Rhenen de laatste jaren niet ontgaan zijn. In de tijd dat de vereniging bestaat hebben ze al een mooie plek veroverd in de Rhenense samenleving. Bij tal van evenementen die georganiseerd worden binnen de gemeente zijn Hearen te vinden.

Kijk voor informatie over alle activiteiten op www.cunehearen.nl.