Tring tring!

Het jaar 2020 zit er al weer bijna op. Voor een ieder geen jaar om over naar huis te schrijven. Met de opgelegde beperkingen zal de aanstaande kerst en de jaarwisseling voor velen er heel anders uit zien.

Het afgelopen jaar stond ook bol van plaatselijk leuk en/of niet leuk nieuws en de bezorgers van de Grebbekrant waren er druk mee. Bij de Grebbekrant is ieder nieuws item een “premium”-item alleen zijn en blijven deze bij de Grebbekrant gratis! Maar de Grebbekrant zou de Grebbekrant niet zijn als wij niet weer virtueel langs de deur zouden komen. Niet met een papieren kaartje maar een virtuele kaart met enkele hoogtepunten van 2020. Zoals altijd koppelen wij onze eindejaar-actie aan een goed doel. De zoektocht naar dat goed doel was lastig en de drang om de fooitjes in eigen zak te steken was groot. Toch hebben we ook dit jaar weer een leuk goed doel weten te vinden.

Timmerwerkplaats
In de Westpoort is het inloop- participatie- punt gevestigd onder de naam “De Steiger”. De Steiger is een ontmoetingsplek voor alle inwoners van Rhenen onder de bezielende leiding van Carolien IJkel. Een plek om informatie te halen, met anderen te kunnen praten, een kop koffie of thee te kunnen drinken, een boek te lenen/ruilen uit de boekspot of een activiteit te ondernemen. Men werkt voornamelijk vanuit het idee dat ieder mens een talent heeft in te brengen! Samen bouwen ze aan een leuke werkplaats met voor elk wat wils!

In januari begint de realisatie van een timmerwerkplaats. Hiervoor is geld nodig. De Grebbekrant heeft besloten om de fooitjes van dit jaar beschikbaar te stellen voor de realisatie van de timmerwerkplaats. Als u de bezorgers van De Grebbekrant een warm hart toe draagt en een fooitje gunt, kunt u een bedrag overmaken op het volgende IBAN-nummer:

IBAN: NL21RABO0341107549

ten name van: Welzijn Rivierenstroom onder vermelding van De Steiger namens Grebbekrant

De Grebbekrant is u natuurlijk erg dankbaar en hoopt op een flinke donatie! Hartelijk dank namens de voltallige redactie!

Feestelijke groet, wees voorzichtig en let een beetje op elkaar!

Hans, Marc en Peter!

Overzicht voorgaande acties:
Stichting Ambulance Wens: €250,-
Stichting De Kleine Bron: €135,-

Van eerdere acties hebben wij helaas geen opgave mogen ontvangen