Candia’66 wint wedstrijd van de gemiste kansen

Rhenen – Candia’66 wint wedstrijd tegen Schalkwijk, een wedstrijd die ge-kenmerkt werd als “de wedstrijd van de gemiste kansen”. Al in de 3e minuut wist Daan Achterberg het eerste doelpunt te scoren en even leek het erop dat het een wedstrijd met een grote uitslag zou gaan worden. Kans op kans miste echter telkens weer de juiste afwerking waardoor na 90 minuten speeltijd de stand nog steeds op 1-0 in het voordeel van de Rhenenaren stond. De overwinning staat echter en de volle 3 punten zitten weer in de pocket. In de competitie staat Candia’66 nu op een gedeelde eerste plaats met HDS uit Leersum dat wel een beter doelsaldo heeft.

VVA Achterberg speelt gelijk tegen Bunnik’73
VVA begon voortvarend aan de wedstrijd in- en tegen Bunnik. In de eerste 25 minuten kwamen de Achterbergers tot een 0-2 voorsprong door, wat aan het einde van de wedstrijd bleek, de “one man show” van Rick Degenaar. Het elftal van Bunnik wist in de 2e helft de keeper van de Achterbergers 3x te passeren en brachten de stand terug naar een 3-2 voorsprong. Het was Rick Degenaar die wederom voor de doelpunten van de Achterbergers tekende en de Achterbergers op een 3-4 voorsprong bracht. Bunnik’73 wist uiteindelijk in de 87e minuut de stand weer gelijk te trekken en daarmee de eindstand op 4-4 te beslissen.

Elsterse ploegen hard onderuit
Oranje Wit  heeft geen vuist kunnen maken tegen HDS in Leersum. De hoofdmacht van trainer Niels Visser verloor met 4-1 van de thuisploeg in Leersum. De Musketiers van trainer Teus Jacobs verloor in een doelpuntrijke wedstrijd in en tegen Odijk. De Odijkers waren met 7-5 te sterk voor de groenen uit Elst.

Programma van 09 oktober:
SV Panter – Musketiers 14:30 uur
Oranje Wit – DEV Doorn 14:30 uur
Candia’66 – HDS 14:30 uur
Aurora – VVA Achterberg 14:30 uur