Candia’66 wint ook thuiswedstrijd tegen SV Panter

Rhenen – Met 4-2 was Candia’66 ook thuis te sterk voor SV Panter uit Veenendaal. In Veenendaal won Candia’66 al met 3-0 van de Veenendalers. Beide ploegen begonnen rustig aan de wedstrijd en lange tijd ging het spel gelijk op. Niels Korf opende de score voor Candia’66 door goed door te lopen na de inzet van Raymon van Noort. Van Noort stuitte op de keeper maar deze was niet klemvast. Niels Korf kon de bal eenvoudig in het doel lopen en bracht daarmee de 1-0 voor de thuisploeg op het scorebord. Dit was teven de ruststand.

In de 2e helft was het wederom Niels Korf die scoorde. In de 56e minuut wist hij wederom de doelman van SV Panter te passeren. Nauwelijks van de euforie bekomen moest Candia’66 toch toezien hoe SV Panter de voorsprong van de Rhenenaren verkleinde. In de 57e minuut was het de eerste treffer van SV Panter die de stand op 2-1 zette. In de 64e minuut was het Daan Achterberg die orde op zaken stelde en Candia’66 weer op een 2 doelpunten voorsprong zette en de stand naar 3-1 bracht. SV Panter bleef doorstrijden en bracht in de 77e minuut de achterstand weer terug naar 1 doelpunt en kwam daarmee op 3-2. Uiteindelijk was het Raymon van Noort die de Veenendalers op de knieën bracht en vlak voor het einde van de wedstrijd met zijn doelpunt de stand op 4-2 in het voordeel van de Candianen bracht. Dit was tevens de eindstand.

Candia’66 kan de overwinning goed gebruiken want de laatste winst voor de Rhenenaren dateert van voor de winterstop.

24 maart speelt Candia’66 uit tegen koploper Zelos in Zelhem.