Candia’66 verliest in laatste wedstrijd voor de winterstop

Ede –  Het eerste elftal van Candia’66 is in de wedstrijd tegen Fortissimo in Ede kleurloos ten onder gegaan met een 2-0 nederlaag. Ondanks de nederlaag mag Candia’66 zich wel “winterkampioen” kronen.

De eerste helft verliep voor beide partijen doelpuntloos al hadden de Rhenenaren wel de beste kansen. De kansen werden echter niet benut en dus vertrokken de beide ploegen met 0 doelpunten richting de kleedkamer.

De 2e helft werd er voor de Candianen niet beter op. Slecht combinatie-voetbal, slechte verdediging en een Fortissimo dat de kansen wel benutte bepaalde de eindstand op 2-0 in het voordeel van de Edenaren.

Trainer Bertho van Neerbos is ronduit teleurgesteld in zijn selectie. “Het lijkt wel alsof dit elftal geen kampioen wíl worden”, zo zegt Van Neerbos. “In de eerste helft hadden we met 5-0 voor kunnen staan maar we zijn te slordig met onze kansen omgegaan”, aldus de oefenmeester. “We zijn dan officieel winterkampioen maar blij ben ik op dit moment niet”, zo zegt Van Neerbos. Candia’66 staat momenteel in punten op gelijke hoogte met DVSA maar op doelsaldo boven de Amerongers. De competitie ligt nu stil vanwege de winterstop, 28 januari speelt Candia de eerste wedstrijd na de winterstop, zij spelen dan thuis tegen Uchta.