Brandweer Rhenen – Achterberg zoekt nieuwe collega’s!

Rhenen – U bent thuis of op uw werk en wordt opgepiept voor een uitslaande brand of hulpverlening. U schakelt direct om van uw reguliere werk naar reddingswerk. U komt in actie zonder dat u weet wat er aan de hand is, dag en nacht. Bent u daartegen opgewassen? Dan is de brandweerpost Rhenen-Achterberg op zoek naar u!

De post Rhenen-Achterberg bestaat uit 25 enthousiaste medewerkers die op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste parttime collega’s die fysieke uitdagingen niet uit de weg gaan. Collega’s die zich willen inzetten voor de veiligheid van anderen zonder daarbij de veiligheid van collega’s en zichzelf uit het oog te verliezen.

Wat bieden zij u?
Post Rhenen-Achterberg biedt u de mogelijkheid om naast uw eigen baan, studie of huishouden een professionele en gewaardeerde carrière op te bouwen met veel afwisseling en spanning. U krijgt vanuit de Veiligheidsregio Utrecht een aanstelling als Aspirant Manschap A, een gedegen tweejarige opleiding, een goede jaarvergoeding en een vergoeding per oefenavond en uitruk.

Het vrijwilligerskorps bestaat uit mensen met een hele diverse achtergrond: het zijn professionals die naast hun brandweerwerk ook nog een andere baan hebben. Samen zetten ze zich in voor de veiligheid van anderen. Werken bij de brandweer is meer dan paraat staan en hulp verlenen. De intensieve samenwerking met brandweercollega’s levert een grote groep vrienden op, die voor u door het vuur gaan.

Heeft de brandweer u altijd al geboeid of is uw interesse gewekt? Woont en werkt u in het verzorgingsgebied van de post Rhenen-Achterberg, heeft u minimaal een LBO-/VMBO-opleiding, minimaal 18 jaar, in goede conditie, stressbestendig en kunt u in een team werken? Wilt u zich voor meerdere jaren committeren aan de brandweer? Dan nodigen we u uit om te reageren via de mail: g.verhoeks@vru.nl of www.vru.nl 

Veiligheidsdag
Wil je meer weten over de brandweer en zien wat ze allemaal doen?, kom dan zaterdag 8 juni naar de Veerwei en maak kennis met de brandweer!