Bouwdorp Rhenen en speelweek Elst in aantocht!

Rhenen/Elst – Het einde van de schoolvakantie nadert en dan staan traditiegetrouw het ‘Bouwdorp’ in Rhenen en de ‘Speelweek’ in Elst op het programma.

Bouwdorp Rhenen
Bouwdorp Rhenen is dit jaar van15 augustus tot en met 18 augustus. Het thema dit jaar is “Op de boerderij”. Ben jij tussen de in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar en wil je meedoen met de speelweek? Schrijf je dan zaterdag 13 augustus in bij de SNS-bank aan de Frederik van der Paltshof in Rhenen. Dit kan tussen 10:00 uur en 14:00 uur. Ook tijdens de het bouwdorp kan je jezelf nog inschrijven, hiervoor kan je tijdens het bouwdorp bij de SNS-bank terecht en wel vanaf 09:30 uur.

Ben jij 15 jaar of ouder en heb je nog heel veel goede herinneringen aan jouw deelname aan één van de eerdere speelweken en lijkt het jou wat om andere kinderen diezelfde herinnering te bezorgen? Dan ben je van harte welkom als vrijwilliger en kan je jezelf aanmelden via rhenen.bouwdorp@gmail.com.

Rhenen, 27 augustus 2019. Speelweek 2019. Fotograaf: Peter Kuhl.

Speelweek Elst
Ook in Elst staat er weer van alles op het programma. De 45e Elster speelweek begint zaterdag 13 augustus met een pré-party op zaterdagmiddag en de pub-quiz in de avond. De gehele week staat verder bol van de activiteiten zoals de familiespeurtocht, bingoavond, touwtrek-avond met live muziek en waterspektakel. Op vrijdagavond wordt de speelweek traditioneel “uitgespoten”.

De voorverkoop is dit jaar t/m donderdag 11 augustus 2022. U kunt ’s avonds (van 18:00 tot 20:00 uur) op de volgende adressen terecht voor een week/dagpenning:
– Fam. van Dam, Driftweg 6
– Fam. Dijkhorst, Beatrixstraat 58
– Helma Bakker, Schoolweg 2c
Heb je op school geen inschrijfformulier ontvangen of zit je op een basisschool in een ander dorp of stad? Geen probleem!!! bij de voorverkoopadressen zijn ook inschrijfformulieren beschikbaar.

Ook bij de Speelweek Elst kunnen zich altijd vrijwilligers aanmelden. Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt en in de gelegenheid is om ons gedurende de week van 15 t/m 19 augustus 2022 te helpen als groepsleiding? Meldt je dan nu aan via 06-23313482 of mail naar speelweekelst@gmail.com. Wanneer je slechts één of enkele dagen beschikbaar bent, help je ons ook al enorm!