Bestuurswisseling bij Bedrijvenkring Rhenen

Rhenen – Tijdens de algemene ledenvergadering van De Bedrijvenkring Rhenen eerder vandaag zijn voorzitter André Toonen en secretaris Peter Schoeber terug getreden en hebben Fius van Laar en Leopold Pleijsier achtereenvolgens de taken als voorzitter en secretaris overgenomen.

André Toonen en Peter Schoeber kunnen gezien worden als de grondleggers van de huidige Bedrijvenkring nadat ze 7 jaar geleden het stokje van Jan Fukking als zijnde voorzitter van de Ondernemersvereniging Rhenen (OVR) hebben overgenomen. De Ondernemersvereniging was bijna ten gronde en na de naamwisseling en de frisse wind die er door de vereniging waaide is de Bedrijvenkring Rhenen opgebloeid tot een 140 leden tellende vereniging waarmee in de regio terdege rekening gehouden wordt.

De heren Fius van Laar (partner SalesCultuur)  en Leopold Pleijsier ( directeur/eigenaar Protrix Internet Marketing) zijn tijdens de algemene ledenvergadering benoemd tot voorzitter en secretaris. Aan hen de schone taak om de ingeslagen weg van Toonen en Schoeber voort te zetten.

Op de foto v.l.n.r.: Leopold Pleijsier, Peter Schoeber, André Toonen en Fius van Laar.