Bedankt voor de fooi!

Rhenen – Met blijdschap kunnen we melden dat de “kaartjes-actie” van de bezorgers van De Grebbekrant inmiddels €135,- voor ‘Stichting De Kleine Bron’ in Elst heeft opgebracht! De Stichting heeft dit laten weten en bedankt iedereen die de moeite heeft gedaan om een donatie te doen.

Stichting De Kleine Bron
Stichting De Kleine Bron zet zich in voor kinderen die ernstig lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapt zijn of ernstig ziek zijn. Hiervoor wil men een logeeropvang realiseren met water en warmte. De Kleine Bron wil warmte en water inzetten om pijn te verzachten en om het (laatste stukje) leven voor kinderen in voorgenoemde doelgroep wat aangenamer te maken. Voor kinderen die uitbehandeld zijn, ernstige spierspanning hebben of om andere redenen lichamelijk pijn ondervinden is water en warmte geen luxe, maar een levensbehoefte. Door de warmte en het gedragen worden in water ontstaat ontspanning en verlichting van pijn. Samen met de mensen waar je je het veiligst bij voelt even helemaal kunnen ontspannen. Als ouders/verzorgers even kunnen ademhalen omdat je weet dat je kind gelukkig is. Dat is de missie van De Kleine Bron.

Steun De Kleine Bron!
Ook u kunt Stichting De Kleine Bron nog steeds steunen! Uw financiële steun is welkom op IBAN-nummer: NL 56 SNSB 0776 5186 82. Wilt u zo vriendelijk zijn om in de omschrijving “Grebbekrant” te vermelden?