Zideris kersttocht gaat niet door!

Rhenen – Tot grote teleurstelling van velen heeft de organisatie van de Zideris Kersttocht moeten besluiten dat de Kersttocht en de Kerstmarkt van Zideris dit jaar af te gelasten.  Op dit moment heerst het NORO-virus binnen meerdere woningen op het terrein op de Cuneraweg in Rhenen. Hoewel de GGD heeft geconcludeerd dat het medisch wel verantwoord is, heeft men toch het moeilijke besluit genomen om de Kersttocht te annuleren.

De Kersttocht wordt primair voor de cliënten georganiseerd, het is hun feest! Het grootse gedeelte van de Kersttocht voert langs de woningen van cliënten die wegens ziekte niet kunnen meedoen. Daarom voelt het bij de organisatie niet goed dit jaar een feestelijke Kersttocht te laten plaats vinden.

De organisatie bedankt iedereen die zich tijdens alle voorbereidingen hebben ingezet. Ook een woord van dank aan alle koren, dansers, toneelspelers, muziekverenigingen en alle vrijwilligers die zich dit jaar hebben aangemeld. En niet te vergeten, alle sponsoren.

De organisatie van de Zideris Kersttocht hoopt iedereen volgend jaar te zien tijdens de Kersttocht op vrijdag 18 december 2020.