Wendy prinses carnaval Zideris

Rhenen – Traditiegetrouw organiseren de Cunehearen in samenwerking met Recreatie Zideris op donderdag 16 februari het groots Zideris Carnavalsbal voor mensen met een geestelijke beperking in Bollee Rhenen. Na een aantal sobere jaren ziet het er naar uit dat het dit jaar eindelijk weer gaat gebeuren.

Dat het even rustig is geweest bleek wel uit het enthousiasme waarmee Prins Le Mar en zijn gevolg afgelopen woensdag tijdens de prinsverkiezing werd ontvangen door de cliënten. In een vol ‘Platform’ op het terrein van Zideris kwamen herinneringen boven en werd gehost en gedanst tot in de kleine uurtjes.

Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk de verkiezing van de Prins(es) van Zideris 2023. Stralend van geluk kwam Wendy aan het begin van de avond binnen met haar ouders. Toen uiteindelijk het moment daar was en zij door Prins Le Mar haar ketting, prinsessencape en steek uitgereikt kreeg was ‘Prinses Wendy’ niet meer van de dansvloer af te krijgen.

Duidelijk was dat alle cliënten van Zideris uitkijken naar hun feest in Bollee. Het belooft een mooie avond te worden met optredens van diverse artiesten.

Foto via Cunehearen.