VVA Achterberg moeiteloos langs DVSA

Amerongen – VVA Achterberg had weinig moeite met het Amerongse DVSA. Met 0-3 waren de Achterbergers heer en meester tegen een toch vaak gevreesde tegenstander. In de 4e minuut deelden de Achterbergers al een gevoelige tik uit door op 0-1 voorsprong te komen. Kevin van Offeren kopte de bal fraai langs de keeper van DVSA.

DVSA zette de achtervolging in om de 0-1 achterstand goed te maken maar verder dan speldenprikjes kwam de thuisploeg niet. VVA Achterberg hield echter de druk ook hoog en uiteindelijk was het Mike Molenaar die door wist te breken en de 0-2 in de touwen zag verdwijnen. De scheidsrechter en grensrechter zagen het echter anders en keurden het doelpunt af op buitenspel. Uiteindelijk was de 0-1 de ruststand en vertrokken beide ploegen naar de thee.

In de 2e helft was het VVA Achterberg dat de touwtjes stevig in handen hield. Het was Wesley van Merkenstein die de afstand tot DVSA vergrootte en met een fraai doelpunt VVA Achterberg op een 0-2 voorsprong bracht. In de slotfase van de wedstrijd was het wederom Mike Molenaar die de bal in de touwen joeg en daarmee de eindstand op een verdiende 0-3 overwinning bracht.

VVA Achterberg is tot 7 maart vrij. Dan ontvangen zij DEV Doorn op sportpark De Meent.