VVA Achterberg met moeite langs Musketiers, Candia’66 wint

Achterberg – De hoofdmacht van VVA Achterberg had de grootst mogelijke moeite om langs De Musketiers uit Elst te komen. De wel spannend ogende derby werd met slechts één doelpunt verschil in het voordeel van de Achterbergers beslecht. In de 35e minuut was het Wesley van Beijnum die een opening in de verdediging van de Mussen wist te benutten en de bal achter de doelman wist te schieten.

De Musketiers vochten voor wat ze waard waren maar konden niet meer tot scoren komen en dus bleef de stand 1-0 in het voordeel voor de Achterbergers.

Candia’66 wint van Bunnik’73
Candia’66 speelde zaterdag uit tegen de gedoodverfde tegenstander Bunnik’73. De tegenstander die Candia nog steeds een nare smaak in de mond brengt verloor echter in eigen huis van de Rhenenaren. Met 2 doelpunten van Raymon van Noort en slechts 1 doelpunt van eigen hand moesten de spelers van Bunnik wederom met verlies genoegen nemen.

Competitiekraker
Aanstaande zaterdag staat de eerste competitiekraker in de 4e klasse H op het programma. Dan ontmoeten de 2 koplopers van de competitie elkaar op de Grebbeberg. De wedstrijd Candia’66 tegen VVA Achterberg begint om 14:30 (en de toegang is gratis).

Programma 07 december 2019
Candia’66 – VVA Achterberg 14:30
Musketiers – SVMM 14:30
DEV Doorn – Oranje Wit 14:30