Titanenstrijd eindigt in gelijkspel

Rhenen – “De kraker van de Greb”, misschien wel de alles beslissende wedstrijd tussen Candia’66 en VVA Achterberg kent tot spijt van beide ploegen geen winnaar. Na 90 minuten speeltijd was de eindstand 1-1 en moeten beide ploegen de punten voor de wedstrijd delen.

In de 15e minuut was het Daan Achterberg die de thuisploeg naar een verdiende 1-0 voorsprong schoot. VVA liep te harken en daar profiteerde het elftal van oefenmeester Dick Boon van. Maar na het doelpunt verzandde de wedstrijd in een potje trappen zonder doel. Overtredingen resulteerden in kleine opstootjes en van goed, mooi en technisch spel was bij beide partijen geen sprake meer. Met de 1-0 op het scorenbord begonnen beide ploegen aan de rust.

In de 2e helft was het Wesley Rocourt van VVA met een speciale hoofdrol. In een rechtstreeks duel met Luuk Bender trok hij aan de noodrem en die noodstop moest hij met een rode kaart bekopen. Candia’66 kon echter geen voordeel putten uit de “man-meer-situatie” en moest zelfs in de 88e minuut met lede ogen toezien hoe Jorn Hiensch de bal achter doelman Mark van Tongeren wist te frommelen. De resterende minuten gingen doelpuntloos voorbij en zo kende de eerste ontmoeting tussen de beide aartsrivalen geen winnaar en geen verliezer.

Beide ploegen  delen nu de 2e plaats achter DEV Doorn dat won van ’t Goy.

Musketiers en Oranje Wit
Verrassende winnaar van dit weekend zijn de Musketiers. Zij wisten te winnen van Aurora met 0-4 en bekleden nu de derde die zij dan wel moeten delen met Odijk. Oranje Wit verloor deze zaterdag thuis van Odijk met 2-4. Oranje Wit zakt verder in de ranglijst en is momenteel 12e.

Programma 30 oktober
VVA Achterberg – DEV Doorn 14:30 uur
Musketiers – Oranje Wit 14:30 uur
Bunnik’73 – Candia’66 14:30 uur