Speelweek Elst gaat door!

Elst – Met het oog op de nu geldende Corona-regels heeft de organisatie van de Speelweek Elst besloten om de week door te laten gaan. Voor kinderen tot en met 12 jaar is dat sowieso geen probleem en in de open lucht kunnen ook ouders de activiteiten bezoeken. Mochten ouders de activiteiten willen bezoeken dan dient men zich vooraf wel aan te melden bij de organisatie.

Programma
Maandag 23 augustus vanaf 18:30 uur Familiespeurtocht. Een leuke en gezellige familiespeurtocht door het dorp voor jong en oud. Iedere vier minuten worden er één of twee groepen weg gestuurd. Bij terugkomst bij de tent kun je nog 10 minuten de vragen afronden waarna je de tent moet verlaten. De prijsuitreiking wordt ’s avonds via Facebook bekend gemaakt.

Dinsdag 24 augustus vanaf 18:30 uur Kerstbingo. Deze avond zal geheel in het teken staan van een ouderwetse kerstbingo. De tent in sfeer van de feestdagen, gezellige kerstmuziek op de achtergrond en leuke prijzen voor jong en oud.

Woensdag 25 augustus vanaf 19:00 uur De Speelweek Pub Quiz. Gedurende de avond worden er verschillende rondes gespeeld. Fotorondes, fragmenten raden, algemene kennis, van alles komen vragen voorbij. Aan het eind van de avond zal het winnende team bekend gemaakt worden.

Donderdag 26 augustus – vanaf 18:30 uur het waterspektakel. Kinderen van 0 tot 12 mogen zonder extra maatregelen deelnemen aan de activiteiten. Mochten ouders willen komen kijken dan kan dit, maar zij moeten zich van tevoren aanmelden en op een vaste plek aan de tafel blijven zitten (zij mogen niet allemaal op het veld staan). Dit i.v.m. de COVID-19 maatregelen. Omdat het terrein slechts beperkt ruimte bied, geld voor alle activiteiten helaas Vol=VOL

Aanmelden voor het bezoeken van activiteiten kan per mail naar speelweekelst@gmail.com of via een WhatsApp bericht naar 06-23313482.

Sponsoren
De organisatie is nog op zoek naar sponsoren die de speelweek Elst een warm hart toedragen. Denkt u een steentje bij te kunnen dragen aan het plezier van de jeugd? Neem dan contact op met de organisatie via speelweekelst@gmail.com of 06-23313482.