Speel-Inn de Regenboog Elst opent een nieuwe groep!

Elst – Vanaf juni 2021 zal kinderopvang Speel-Inn de Regenboog Elst beschikken over een nieuwe kinderdagverblijf groep. Op deze verticale groep van 0 tot 4 jaar is plek voor 14 kinderen per dag. Op dit moment is er al een babygroep van 0 tot 2 jaar en een peutergroep van 2 tot 4 jaar.

Speel-Inn de Regenboog Elst werkt met de VVE methode Uk en Puk. Kinderen met een doorverwijzing vanuit het consultatiebureau zijn bij de Regenboog Elst dus ook van harte welkom. Samen met Puk leren de kinderen spelenderwijs zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen. In de maandelijkse thema planningen kan men veel ontwikkelingsgerichte activiteiten terug vinden. Deze planningen stuurt De Regenboog Elst voor de start van een nieuw thema naar de ouders via de ouderapp. De activiteiten die de Regenboog hierin opneemt stimuleert de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele en zintuiglijke vaardigheden en geeft de eerste rekenprikkels.

Bent u nog op zoek naar kinderopvang? Kom dan de sfeer proeven op de prachtige locatie en maak een afspraak voor een rondleiding via de website of door contact op te nemen via het nummer: 0318-472668.

Met het openen van deze nieuwe groep is er weer plek voor iedereen. Eerst meer informatie nodig? Deze kan men vinden op de website: www.speelinn.nl.

Foto’s: Maaike Cappon via Regenboog Elst