Musketiers overtuigende winnaar van vandaag

Rhenen – De Rhenense hoofdmacht heeft vandaag een lesje voetbal gehad van de Musketiers uit Elst. Ook al was het SV Candia’66 dat de dans opende, telkens wisten de Mussen langszij te komen. De score werd geopend door Sander van Suilichem maar kort daarna was het Tim Claessen die de stand weer gelijk stelde. Niet lang na de gelijkmaker was het wederom Sander van Suilichem die de thuisploeg op voorsprong wist te zetten. De Mussen lieten het er echter niet bij zitten. Met doelpunten van Lars van Wolde en Marwan van Heugten kwam de stand al snel op 2-3 in het voordeel van de Musketiers. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft waren het wederom de Musketiers die het spel maakten. Met doelpunten van Mathijs van Manen en Tim Claessen werd de thuisploeg met een 2-5 nederlaag naar de douches gestuurd. “We speelden niet slecht, zo zegt Dick Boon na de wedstrijd. De Musketiers waren gewoon vele malen beter en hebben dan ook verdient gewonnen.”  Teus Jacobs was tevreden met het resultaat. “Ik heb een jonge ploeg met een aantal geroutineerde spelers die elkaar precies aanvoelen. De juiste ingrediënten voor een winnend team”, aldus de trainer van de Elsterse ploeg. Door de winst van de Musketiers staan zij nog steeds op de 2e plaats achter DEV Doorn dat de dans leidt. Candia’66 zakt steeds verder onderuit en staat nu op plek 7.

VVA Achterberg boekt matige winst in Amerongen
De Achterbergers hebben gewonnen maar daarmee is dan ook alles gezegd. De matige partij werd al in de eerste helft beslist met doelpunten van Jorn Hiensch, Wesley van Merkestein en  nogmaals Jorn Hiensch begonnen beide ploegen aan de rust. Na de rust is geen van beide ploegen erin geslaagd om te scoren. VVA Achterberg blijft hoe dan ook punten pakken en staat nu 3e in de ranglijst achter De Musketiers uit Elst.

Oranje Wit
Oranje Wit zou vandaag tegen SV Panter gespeeld hebben ware het niet dat deze wedstrijd afgelast is in verband met corona-besmettingen in de Oranje Wit-regionen. De wedstrijd zal worden gespeeld op 23 november om 20:00 uur.

Stand:
1. DEV Doorn met 17 punten uit 7 wedstrijden
2. De Musketiers met 16 punten uit 7 wedstrijden
3. VVA Achterberg met 15 punten uit 7 wedstrijden
7. Candia’66 met 11 punten uit 7 wedstrijden

Programma:
Het weekend van 13 november is bekerweekend. Candia’66 is te gast bij Arsenal in Amsterdam. De wedstrijd tegen de 2e klasse begint om 14:30 uur.