Jumbo Mostert reikt cheques uit aan 8 sportclubs

Maandagavond hebben 8 Sportverenigingen een mooie cheque in ontvangst mogen nemen van Jumbo Mostert. 8 weken lang hebben klanten kunnen sparen voor een financiële bijdrage voor hun Sportvereniging. Voetbalvereniging Candia`66 heeft het meeste geld in ontvangst mogen nemen en ging met maar liefst 1770,- naar huis. Zij zullen het geld besteden aan kinderspeeltoestellen en andere leuke spullen voor de jeugd.

De actie waarbij klanten bij elke € 10,- aan boodschappen een waardepunt kregen die ze vervolgens konden doneren aan de Sportvereniging van hun keuze, startte 7 februari 2018. Totaal is er een bedrag van maar liefst € 5000,- verdeeld onder de Sportverenigingen.

Ondernemer Cornelis Mostert: ‘Ik ben er trots op dit voor de Sportverenigingen in Rhenen en Achterberg te kunnen doen. Maar wij hebben het natuurlijk niet alleen gedaan. Wekenlang hebben onze klanten waardepunten bij elkaar gespaard om zo hun Sportvereniging een steuntje in de rug te geven. Ik hoop en heb er vertrouwen in dat er mooie dingen met de opbrengst gaan gebeuren”.