Jumbo-klanten sparen voor sportverenigingen in Rhenen

Rhenen – Klanten van Jumbo Mostert  kunnen vanaf 7 februari sparen voor lokale sportclubs. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten een gratis sportverenigingspunt voor sportmaterialen of andere sport benodigdheden. Zij mogen zelf bepalen aan welke van de deelnemende sportverenigingen zij de gespaarde punten doneren. De punten kunnen worden ingeleverd bij de sportvereniging, maar ook in de winkel in een speciale inleverbox achter de kassa. Wat natuurlijk ook mogelijk is om de punten direct online toe te wijzen aan de sportvereniging.

Er is ook een `Jumbo sparen voor je sportvereniging app` ontwikkeld, waarmee je de QR code van de spaarpunten kunt scannen en het punt wordt dan toegekend aan jouw vereniging. Aan het einde van de actie wordt het totaalbedrag van € 5000,- verdeeld over de deelnemende verenigingen op basis van het aantal ingeleverde sportpunten. De ‘Sparen voor je sportvereniging’ actie duurt nog tot en met 27 maart 2018 en de sportpunten kunnen t/m 3 april 2018 online worden ingeleverd. De vereniging met de meest gespaarde punten, ontvangt van Jumbo Mostert gratis ijsjes voor de hele vereniging!!

De volgende sportverenigingen doen mee aan de spaaractie bij Jumbo Mostert:

Candia’66
Blackstars
Gymvereniging Exelsior
Korfbalvereniging Arena
VVA Achterberg
Arena Atletiek
Local Darts Rhenen

De door klanten gespaarde punten worden per sportvereniging omgezet in een geldbedrag. Hiervan kunnen de verenigingen zelf benodigde sportmaterialen zoals hesjes, ballen, goaltjes, pionnen en dergelijke aanschaffen.

Jong en oud in beweging
“De ‘Sparen voor je sportvereniging’ actie sluit goed aan bij onze maatschappelijke doelstellingen. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. Daarvan is sport een wezenlijk onderdeel. Sporten is belangrijk voor ons welzijn en ook voor de gezondheid en ontwikkeling van onze kinderen. Ik vind het geweldig dat onze klanten hun favoriete sportverenigingen kunnen steunen met materialen waardoor meer mensen, jong en oud, in beweging kunnen komen”, aldus Cornelis Mostert.

.