Haringparty “On Tour”

Rhenen – Door de corona-maatregelen is ook de haringparty van ‘De Bedrijvenkring Rhenen’ niet door gegaan zoals deze in voorgaande jaren gehouden werd. In plaats daarvan hebben Arjan Pastoor van ‘Spakenburgse Visspecialist Arjan Pastoor’ en Erwin Storm van ‘De Koning van Denemarken’ de handen ineen geslagen en voor ieder lid van de bedrijvenkring Rhenen een verrassingspakket samen gesteld.

In een oude haringkar werd het eerste pakket op het Huis van de Gemeente afgeleverd waar het door burgemeester Hans van der Pas in ontvangst genomen werd onder toeziend oog van onder andere de voorzitter van de Bedrijvenkring Rhenen, Fius van Laar. In het pakket zat onder andere 6 nieuwe haringen, een stukje zalm, stukje kaas en een magazine de Foodvalley.

Goed doel
Normaal gesproken wordt er ook bij de haringparty van De Bedrijvenkring een vaatje haring geveild waarvan de opbrengst bestemd is voor een goed doel. Ook de veiling kan zoals het nu is niet door gaan. Naar een alternatief wordt nog gezocht want de Bedrijvenkring Rhenen draagt goede doelen een warm hart toe.

Rhenen, 25 juni 2020. Haringparty “On Tour”. Fotograaf: Peter Kuhl.