Glasvezel in Achterberg, Elst en Rhenen!

Rhenen – Goed nieuws voor de inwoners van Achterberg, Elst en Rhenen. Tijdens de glasvezelcampagne van DELTA Fiber Netwerk zijn voldoende aanmeldingen binnengekomen om glasvezel aan te leggen in Achterberg, Elst en Rhenen!

Inzet van ambassadeurs en lokale partijen onmisbaar
Daisy Meekes, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: “Tijdens de campagne in Achterberg, Elst en Rhenen is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs en lokale verkopers hebben, ondanks de tweede coronagolf en bijhorende maatregelen, zich ingezet om inwoners te overtuigen van het belang van glasvezel. Met succes, want in de laatste weken was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!”

Hans Boerkamp Wethouder Gemeente Rhenen:
“Thuiswerken, onderwijs en zorgverlening op afstand, ontspanning en sociale contacten onderhouden; we merken in deze tijd temeer hoe belangrijk het is om over hoge datasnelheden te beschikken. Het is fantastisch nieuws dat na het buitengebied van Rhenen nu ook in de kernen van Achterberg, Elst en Rhenen glasvezel aangelegd wordt. Daarmee komt voor onze inwoners en bedrijven supersnel internet beschikbaar en zijn we goed op de toekomst voorbereid.”

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Alle inwoners die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws. Meer informatie is ook te vinden op de website gavoorglasvezel.nl. Aanmelden kan nog kosteloos tot 15 januari 2021!