Flinke overwinning voor Candia’66

Rhenen – Het eerste elftal van Candia’66 heeft goede zaken gedaan in de thuiswedstrijd tegen vv ’t Vliegdorp uit Huis ter Heide. De bezoekers werden met maar liefst 6-1 huiswaarts gestuurd. Daarmee werd de nare nasmaak van de nederlaag in de uitwedstrijd in Huis ter Heide weg gespoeld. Luuk Bender, Tijmen Bos en Nick ter Burg tekenden in de eerste helft voor de riante voorsprong waarmee men aan de rust begon. In de tweede helft waren het Daan Achterberg, Raymon van Noort en Jesper van Breenen die de bal achter de doelman van vv ’t Vliegdorp wisten te werken.

Het elftal van Harrie Epskamp verstevigd met deze overwinning de tweede plaats in de competitie en vergroot de voorsprong op de Musketiers die thuis met 2-4 van VVZ’49 verloor. De tweede periodetitel in de competitie komt hiermee goed binnen handbereik.

VVA Achterberg vergeet te scoren
In Achterberg moest VVA Achterberg het opnemen tegen Blauw Geel ’55 uit Ede. De Achterbergers verzuimden de overmacht op het veld om te zetten in een klinkende overwinning. Ondank de hoge druk op de bezoekers bleven de kansen en dus de doelpunten uit. Uiteindelijk trok VVA Achterberg aan het langste eind en wist in de negentigste minuut de wedstrijd naar zich toe te trekken. Jasper van Daalen tekende voor het enige doelpunt in de wedstrijd waarmee de thuisploeg weer 3 punten bij het competitie-totaal kon optellen.

Overige uitslagen
Musketiers VVZ’49 2-4
Faja Lobi KDS – Oranje Wit 3-0

Programma 18 februari:
Geen wedstrijden