Fellows uit Rhenen een ronde verder!

Rhenen – De heren van ‘Fellows’ zijn een ronde verder in het populaire tv-programma ‘Holland’s Got Talent’ (HGT). Het ging echter niet vanzelf en het was geen volmondig ja van de jury. Ali-B, nieuwkomer in de jury, was niet overtuigd an de heren en beoordeelde het optreden van de heren met een “nee”.

De aanloop naar de auditie werd leuk in beeld gebracht met het oefenen met Petra Zegveld, de voorbereidingen, interviews met de heren en de busreis. Het optreden zelf verliep door de spanning niet geheel vlekkeloos. Het publiek was wel enthousiast en dat heeft zeer zeker meegeholpen in de beoordeling van de jury. De vier grote kruizen boven het podium bleven in ieder geval uit. Door de aandacht kon Angela Groothuis geen nee meer zeggen en Paul de Leeuw en Chantal Janzen gaven de Fellows wel een ja en drie maal ja is ook genoeg. Maar de Fellows zullen wel aan de bak moeten want de volgende ronde verwacht Paul de Leeuw een knallend optreden met “glitter en strak gevulde broeken” zoals de Leeuw liet weten in zijn oordeel.

De Fellows zijn in ieder geval heel trots met het behaalde resultaat en kijken reikhalzend uit naar de volgende aflevering!

Foto: Still van de uitzending van RTL4.