Cheque voor ‘Kleine Bron Elst’

Elst – Eerder dit jaar beklom wielerploeg ‘Musk’ de Mont Ventoux om voor de Kleine Bron in Elst geld op te halen. Met alle genomen acties en de beklimming van de Mont Ventoux heeft Musk een geldbedrag van €5016,13 opgehaald.

Donderdagavond 7 november werd de cheque overhandigd in de kantine van De Musketiers. Paul en Lonneke van Asseldonk namen namens de stichting De Kleine Bron de cheque in ontvangst.

De Kleine Bron
Stichting De Kleine Bron zet zich in voor kinderen die ernstig lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapt zijn of ernstig ziek zijn. Hiervoor wil men een logeeropvang realiseren met water en warmte. De Kleine Bron wil warmte en water inzetten om pijn te verzachten en om het (laatste stukje) leven voor kinderen in voorgenoemde doelgroep wat aangenamer te maken. Voor kinderen die uitbehandeld zijn, ernstige spierspanning hebben of om andere redenen lichamelijk pijn ondervinden is water en warmte geen luxe, maar een levensbehoefte. Door de warmte en het gedragen worden in water ontstaat ontspanning en verlichting van pijn. Samen met de mensen waar je je het veiligst bij voelt even helemaal kunnen ontspannen. Als ouders/verzorgers even kunnen ademhalen omdat je weet dat je kind gelukkig is. Dat is de missie van De Kleine Bron.

Steun De Kleine Bron!
Ook u kunt Stichting De Kleine Bron steunen! Uw financiële steun is welkom op IBAN-nummer: NL 56 SNSB 0776 5186 82

Elst, 07 november 2019. Cheque voor Kleine Bron. Fotograaf: Peter Kuhl.