Te koop

De Grebbekrant is te koop! Door het vertrek van hoofdredacteur/eigenaar, waarvoor geen vervanger is, kunt u eigenaar worden van de Grebbekrant. Wat zijn de mogelijkheden:

  1. U koopt de url www.grebbekrant.nl en www.grebbekrant.tv. Hieraan zijn gekoppeld een gelijknamig e-mail adres, een twitter-account, een facebook-account en een instagram-account. Tevens is er een gmail adres voorhanden met daaraan gekoppeld een analytics-account voor de bezoekersregistratie. In deze optie is géén content aanwezig!
  2. In deze optie koopt u de volledige website met alle content! De website draait onder WordPress. Op alle content en beeld materiaal rust auteursrecht. Het beeldmateriaal mag u als koper alleen gebruiken op de website van de Grebbekrant. U koopt de url www.grebbekrant.nl en www.grebbekrant.tv. Hieraan zijn gekoppeld een gelijknamig e-mail adres, een twitter-account, een facebook-account en een instagram-account. Tevens is er een gmail adres voorhanden met daaraan gekoppeld aan analytics-account voor de bezoekersregistratie.

Aantal bezoeken de afgelopen 3 jaar:

Bezoeken in 2022: 254.703
Bezoeken in 2021: 254.019
Bezoeken in 2020: 265.782

Onder dit bericht kunt u reageren en uw reactie mag u voorzien van een bod. Alleen serieuze biedingen krijgen een antwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.