Musketiers wint en klimt op ranglijst

Elst – vv Musketiers, uitkomende in de 4e klasse I, kent een flitsende start van de competitie. De ploeg van trainer Jacco Kampert verbaast momenteel vriend en vijand. De groen-witte brigade nestelde zich na een klinkende 6-2 overwinning op DEV Doorn op de tweede plek van de ranglijst, achter het nog ongeslagen VVA Achterberg.

De Elsterse ploeg passeerde het Rhenense Candia’66 dat haar wedstrijd uit bij SVF afgelast zag worden. Bij rust had de Elsterse formatie al een 4-0 voorsprong op de Doornse tegenstander.

Kansen benutten
“Waar we vorig seizoen de grootste moeite hadden met het benutten van de kansen, staat het vizier tot nu toe wel op scherp. We begonnen fel tegen DEV Doorn. Dat resulteerde in de eerste helft in een 4-0 voorsprong. Na rust was er in mijn ploeg enige verslapping te bespeuren. Daar profiteerden de gasten door tweemaal tegen te scoren. Maar verder lieten we het niet komen. We wisten zelf nog twee keer te scoren. Als we nog wat stabieler worden in ons spel moet er dit seizoen nog meer inzitten”, aldus Kampert. Musketiers gaat zaterdag op bezoek bij ’t Vliegdorp. Kampert vervolgt; “Op papier geen al beste tegenstander. Die hebben tot nu toe alle wedstrijden verloren, maar het is wel zaak om bij de les te blijven. De tegenstander vooral niet onderschatten”.

Foto: Henk Jansen.