Lood in de schoenen bij Oranje Wit spelers

Elst – “Als een kaartenhuis stortte de ploeg in elkaar, ik zag mijn ploeg de tweede helft met lood in de schoenen spelen. Ze waren niet vooruit te branden en we speelden in de eerste 20 minuten van de wedstrijd nog zo sterk. De ploeg speelde met veel overtuiging en wist zelfs op een 1-0 voorsprong te komen”, aldus Niels Visser, trainer van Oranje Wit (foto). De wedstrijd werd uiteindelijk met 5-1 verloren bij het Veenendaalse sv Panter.

De Elsterse ploeg speelde in de eerste 20 minuten op sportpark De Groene Velden 2 tegen sv Panter, waar oud Candia’66 trainer Bertho van Neerbos aan zijn tweede seizoen als oefenmester bezig is, een goede partij voetbal.Oranje Wit liet na 10 minuten voetbal een unieke kans liggen om op voorsprong te komen. Vrij voor het doel werd de bal naast geschoten. Toch kwam de Elster ploeg via Roberto van der Trier op voorsprong. Daarover trainer Niels Visser: “Verdiend want we deden niets onder voor sv Panter. Na een half uur spelen zakte mijn ploeg weg. Stond de thuisploeg zelfs twee treffers toe en met 2-1 voorsprong voor sv Panter werd voor de rust gefloten”.

Lood
Visser probeerde in de rust zijn ploeg weer scherp te krijgen maar zag al snel bij het begin van de tweede helft dat door zijn manschappen de taken niet goed werden uitgevoerd. “Van organisatie van onze kant was in die tweede helft geen sprake meer. De ploeg speelde als het ware met lood in de schoenen en was niet vooruit te branden. We incasseerden nog eens drie tegentreffers. We proberen de boel voor zaterdag , als we thuis tegen sv Patria spelen, weer op de rit te krijgen”.

Foto: Jan van den Brink.