Korfballers Arena beginnen met zege

Rhenen – De hoofdmacht van de Rhenense korfbalvereniging Arena is de start van de competitie met een zege begonnen. In eigen huis versloeg de ploeg van de nieuwe trainer Chris van de Weerd het bezoekende ‘Hebbes’ uit Utrecht met 14-10.

Een goede start dus voor de Grebbestadploeg die ook dit seizoen op het veld uitkomt in de 4e klasse. De Wageningse oefenmeester over de gewonnen wedstrijd: “Het was een dik verdiende zege voor ons. De ploeg speelde goed en was ook verdedigend sterk. Aanvallend waren we ook de meerdere van de ploeg uit Utrecht. Wel hadden we meer dan de 14 treffers moeten maken. Maar de eerste twee punten zijn binnen. Ben daar uiterst tevreden over”, aldus van de Weerd

A-junioren
Het basisteam dat Chris van de Weerd dat tegen ‘Hebbes’ het veld in stuurde speelden twee nieuwelingen. Chris: “Dat zijn spelers uit de eigen gelederen. Twee junioren, te weten Lize Sprong en Ralph Schouten. De winnende formatie is ook tegelijkertijd het basisteam voor deze competitie. Voor de tweede wedstrijd gaat Arena aanstaande zaterdag naar Zeewolde in de polder, waar het tegen kv Wolderwijd speelt.