FC Utrecht Voetbalkamp bij SV Candia ’66 in Rhenen

Rhenen – Op 6 en 7 mei is er een FC Utrecht Voetbalkamp voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar bij SV Candia ’66 in Rhenen. Het FC Utrecht Voetbalkamp staat onder leiding van Ivaan Kolf, hoofdtrainer binnen de FC Utrecht Academie. Er wordt een programma samengesteld door de professionals uit de FC Utrecht Academie dat motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. Hiernaast zal voormalig FC Utrecht speler en trainer Gert Kruys een clinic verzorgen in samenwerking met de coaches.

Hiermee biedt SV Candia ’66 een prachtige voetbalbeleving voor haar leden en geïnteresseerde kinderen uit de regio. Voor de coaches van SV Candia ’66 is er tijdens het kamp de mogelijkheid om extra opgeleid te worden middels feedback en evaluatie, alsmede in beeld te komen voor een eventueel vervolg bij FC Utrecht. 

Het FC Utrecht Voetbalkamp is voor FC Utrecht één van de manieren om invulling te geven aan het RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland samenwerkingsverband. RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland is een samenwerkingsverband tussen regionale amateurclubs en FC Utrecht. Het project heeft als doel om het voetbal in de regio te ontwikkelen en de samenwerking tussen de amateurclubs en FC Utrecht te versterken. SV Candia ’66 is een van de regionale amateurclubs in dit samenwerkingsverband. We kijken uit naar een prachtige tweedaagse waarin plezier en ontwikkeling voorop staan. De kosten voor deze tweedaagse zijn €114, exclusief €30 voor het FC Utrecht tenue. Kijk voor meer informatie op www.fcutrecht.nl/experience