Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaarlijkse Kersttocht Zideris op 20 december

20/12/2019 19:30 - 22:00

***************dit evenement is afgelast! *****************

Op vrijdagavond 20 december 2019 is de jaarlijkse Kersttocht van Zideris Rhenen. Het terrein aan de Cuneraweg 12 wordt volledig omgetoverd en in kerstsfeer ondergedompeld. Komt u ook een kijkje nemen?

Op het terrein wordt het Kerstverhaal levend uitgebeeld. Dit gebeurt met toneelspelen, dans, zang en dieren. Op deze manier beelden vrijwilligers het Kerstverhaal uit voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze cliënten gaan in groepen langs alle voorstellingen dwars door het Kerstverhaal heen. Uit ervaring weten wij dat ze al ver voor de Kersttocht aangeven naar de tocht uit te kijken, omdat het een enorme indruk achterlaat.  U bent ook van harte welkom om ook te komen en de Kersttocht zelf te beleven!

Aan het einde van de Kersttocht is er ook een kerstmarkt waar u producten kunt kopen die door de cliënten zelf zijn gemaakt. De Zideris Kersttocht komt tot stand in samenwerking met diverse verenigingen en organisaties uit de omgeving van Rhenen.

De start van de Kersttocht is in het restaurant van Zideris. Volgt u de borden die hiernaar verwijzen. Daar staat koffie/thee voor u klaar.

De Kersttocht eindigt in De Herberg waar de mogelijkheid is om onder het genot van een drankje en gezellige muziek nog wat na te praten.

Gegevens

Datum:
20/12/2019
Tijd:
19:30 - 22:00

Organisator

Zideris

Locatie

Zideris
Cuneraweg 12
Rhenen,
+ Google Maps

Heeft u iets voor de agenda dan kunt u dit mailen naar de redactie. Vermeldingen zullen beknopt zijn en eventueel voorzien worden van een hyperlink naar uw eigen website. Vermeldingen in de agenda zijn gratis!!!!!